Zijn stomazakjes wegwerpbaar?

Gesloten stomazakjes Zakjes met gesloten uiteinde zijn uitsluitend bedoeld voor eenmalig gebruik, dus ze moeten worden verwijderd en weggegooid zodra ze vol zijn. Kan niet worden geleegd of hergebruikt, dus u kunt meer product gebruiken dan wanneer u een uitneembare zak zou gebruiken.

Zijn stomazakjes wegwerpbaar?

Gesloten stomazakjes Zakjes met gesloten uiteinde zijn uitsluitend bedoeld voor eenmalig gebruik, dus ze moeten worden verwijderd en weggegooid zodra ze vol zijn. Kan niet worden geleegd of hergebruikt, dus u kunt meer product gebruiken dan wanneer u een uitneembare zak zou gebruiken. colostomiezakjes met gesloten zakjes zijn producten voor eenmalig gebruik die wegwerpbaar zijn zodra ze vol zijn. Als gevolg hiervan kunt u meer wegwerpcolostomiezakken gebruiken dan een uitneembare versie zoals de New Image 12 Inch Length Drainable colostomiezak %26 Pouch.

Gesloten zakjes zoals de SenSura Non-Convex, Standard Wear 1-Piece Closed Colostomiezak zijn echter voordelig voor activiteiten zoals zwemmen, het opslaan van volledig gevormde darmmomenten en het verminderen van de kans op lekken. Als u of een geliefde een colostomieoperatie heeft ondergaan, wilt u de beste colostomiezakken en -hoezen kiezen die beschikbaar zijn. Gesloten stomazakken zijn erg handig wanneer u uw tas moet verschonen in een openbaar toilet of het huis van een vriend. Onafhankelijk getest, de gepatenteerde technologie betekent dat de binnenvoering en flens kunnen worden doorgespoeld in huishoudelijke toiletten voor eenvoudige verwijdering van uw colostomiezak.

De doorspoelbare zakjes hebben me mijn sociale leven teruggegeven waarvan ik dacht dat het voor altijd verdwenen was na mijn stoma-operatie. Gesloten stomazakken zijn rondom de bodem verzegeld en zijn bedoeld om één keer te worden gebruikt en vervolgens weggegooid. Als u niet zeker bent over het kiezen van de beste colostomiezak, helpt Allegra Medical u bij het vinden van het juiste product voor u en uw behoeften. Het weggooien ervan is eenvoudig omdat uw stomabenodigdheden worden geleverd met geurvrije wegwerpzakken, waarvan sommige licht geparfumeerd zijn.

De doorspoelbare zakken bieden een esthetische manier van een eenvoudigere, minder tijdrovende verandering, die dichter bij de normaliteit ligt. De Manuka honing in de kleverige cirkel zorgt ervoor dat de huid rond de stoma gezond blijft, en is een doordachte toevoeging. Gesloten stomazakken worden het best gebruikt door mensen met minder afscheiding, waardoor ze moeilijk te gebruiken zijn voor ileostomaten of urostomaten omdat hun output bijna constant is. Het zou eigenlijk kunnen worden gedaan zonder het toilet te gebruiken, alleen een plastic zak of zakje voor het puin.

Je zult echter merken dat ondanks de nadelen van het gebruik van gesloten zakjes, er momenten zullen zijn dat je geen andere keuze hebt dan ze te gebruiken, ongeacht hoeveel fan je bent van een afvoerbare zak. Ik gebruik doorspoelbare zakken sinds 2004 (een jaar na mijn oorspronkelijke operatie). Ik zou ze iedereen aanbevelen, al was het maar vanwege het extra vertrouwen en de onafhankelijkheid die ze geven.