Level 1 Licht ondersteunend

Level 1 is ontworpen om het dagelijkse ondergoed te vervangen. Je merkt een lichte druk op in de buikstreek in vergelijking met gewoon, niet – ondersteunend ondergoed. Omdat het ondergoed zo comfortabel is, merk je na een half uurtje niet meer dat je het draagt.

Level 1 is aan te raden voor iedereen die wat extra steun wil na een operatie, bij het dragen van een stoma of als figuur corrigerend ondergoed. Comfortabel, zowel dag als nacht.

Draag Level 1 ook preventief om een stomabreuk te voorkomen.

Tip: Combineer een slip/band level 1 met een hemd level 1 en bekom zo level 2!

 

Level 2 Medium ondersteunend

Level 2 kan je iedere dag, de hele dag dragen en kan dus ook je dagelijkse ondergoed vervangen. Het is steviger en geeft meer steun dan Level 1 maar blijft comfortabel om te dragen. Het steungedeelte in de buikstreek is dubbel gevoerd en geeft daardoor extra steun. Dit is nodig om een stomabreuk (parastomale hernia) te ondersteunen of om extra steun te bieden tijdens zwaardere activiteiten zoals zwaarder werk of sport.

Draag Level 2 zeker ook preventief om een stomabreuk te voorkomen!

 

Level 3 Stevig ondersteunend

Level 3 geeft stevige steun in de vorm van een band (gordel) die ervoor zorgt dat de druk gelijkmatig verdeeld wordt.

Deze level van steun is ontworpen om kortere periodes te dragen omdat het veel vaster is dan levels 1 en 2. Level 3 wordt aangeraden als ondersteuning bij grotere stomabreuken, als bescherming bij de herstelling van een stomabreuk en essentieel als steun bij zware inspanningen of activiteiten.